Eberspächer voor personenwagens

Personenwagens

Warmte al voor de start...

Met een Eberspächer standverwarming in uw voertuig geniet u van Eerste Klasse: 

  • Voorverwarmd interieur
  • Uw auto ijs- en condensvrij
  • Gunstiger brandstofverbruik
  • Minder motorslijtage

 

Buiten in de natuur genieten van de koude winterlucht terwijl uw voertuig heerlijk op temperatuur wordt gebracht met behulp van de Hydronic autoverwarming van Eberspächer. Of gewoon tijdens de winter-
maanden genieten van het feit dat u altijd in een warm voertuig stapt zonder last te hebben van bevroren of gecondenseerde ramen. Tijdens de vochtige herfstmaanden genieten van een heerlijke vochtvrije auto. Kortom er zijn talloze situaties waarbij de Hydronic autoverwarming van Eberspächer motoronafhankelijk uw comfort, maar zeker ook uw veiligheid kan verhogen. Tijdens de vorstperiode stapt u ten alle tijden in een voorverwarmd voertuig met ijsvrije ruiten, dus nooit meer krabben maar zeker zo belangrijk is de veiligheid doordat u meteen vrij zicht heeft.

 

Eberspächer standverwarmingen verwarmen motoronafhankelijk de koelwaterkringloop van uw voertuig. Na een bepaalde temperatuur wordt ook de voertuigventilator geactiveerd zodat het interieur via de reeds aanwezige kanalen ook voorverwarmd wordt. Kortom nadat u de verwarming heeft geactiveerd wordt zowel het interieur als het motorblok voorverwarmd of op temperatuur gebracht.

 

Met behulp van de vele bedieningsmogelijkheden ( programmeerklok / afstandsbediening / per telefoon) kunt u ook alleen de voertuigventilator activeren zodat u in de zomer in een minder warm voertuig stapt.