Parkeersensoren

Met de Bosch-Parkpilot URF7 hoeft u krappe parkeerplaatsen niet langer links te laten liggen.

Comfort en veiligheid

Bij het parkeren komt het vaak op enkele centimeters aan, en deze bevinden zich meestal buiten uw zicht. Met de Parkpilot wordt inparkeren - zelfs bij krappe parkeerplaatsen - kinderspel.

Exact op maat voor uw voertuig

De geperfectioneerde techniek van de nieuwe Parkpilot-generatie van Bosch past in vrijwel elk voertuig. Onafhankelijk van merk en model kunnen de sensoren, die in dezelfde kleur als de bumper kunnen worden gespoten, snel en met weinig extra moeite achteraf worden gemonteerd.

Veiligheid voor en achter

Afhankelijk van de voertuigbreedte zorgen aan de achterzijde drie of vier sensoren voor een groot detectiebereik. Aan de voorzijde biedt het frontsysteem met vier sensoren perfecte veiligheid aan alle kanten. Het frontsysteem kan achteraf als stand-alone toepassing worden gemonteerd, op voertuigen met standaardsysteem aan de achterzijde, of als afzonderlijke oplossing.

Snel terugverdiend

De reparatiekosten voor krassen of deuken bedragen afhankelijk van het voertuig tussen de 250 en 450 euro, voor een beschadigde bumper zelfs 500 euro of meer. De investering in een Bosch-Parkpilot betaalt zich daarom uit voor u. Want al bij uitsparing van slechts één reparatie, hebt u uw investering terugverdiend.

Gebruik met aanhangwagen

Parkpilot met trekhaak? Geen probleem met de nieuwe Bosch-Parkpilot. En tijdens gebruik van een aanhangwagen kan de Parkpilot met behulp van een optionele schakelaar worden uitgeschakeld.