Rodac gereedschap

Pneumatisch gereedschap voor industrie en automotive

RODAC International levert een breed gamma pneumatische gereedschappen en toebehoren voor de industrie en automotive sector. Ook werkplaats- uitrusting behoort tot het portfolio.


Pneumatic Tools

RODAC's krachtige pneumatische gereedschappen blinken uit in duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Door het uitgebalanceerde aanbod en de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn ze geschikt voor elke professionele gebruiker. De apparaten van Rodac onderscheiden zich door hun onovertroffen vermogen en de zeer lange, trillingsvrije levensduur. Bovendien zijn ze voorzien van gunstige technische specificaties en daardoor krachtig, snel inzetbaar en prettig in gebruik. Rodac levert tevens een groot aantal accessoires en toebehoren.


Equipment Hydraulic

Voor iedere werkplaats heeft RODAC de juiste oplossing. De RODAC productrange hydraulisch equipement omvat een breed scala aan producten voor professionele werkplaatsen en carrosseriebedrijven. In alle productcategorieën biedt RODAC een hoogwaardige en prijsgunstige oplossing. Uiteraard voldoet het equipement  aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.


Equipment Miscellaneous

Om de werkplaats optimaal in te richten heeft RODAC een uitgebreid assortiment equipement. RODAC biedt een gevarieerd aanbod as- en brugsteunen en auto en carrosserieverplaatsers. Ook de kleinere tools zoals haspels, nevelspuiten, bandenpompen en lampen zijn ruim vertegenwoordigd. Uiteraard duurzaam, eenvoudig in gebruik en bovenal veilig.


Equipment oil & grease

Garages en werkplaatsen moeten voldoen aan de strengste milieueisen. Voor het opvagen en verantwoord afvoeren van oliën en vetten heeft RODAC een keur aan equipement waaronder pompen, lekbakken, afgifte en afzuigunits. Deze zijn er in diverse maten, soorten en uitvoeringen. RODAC biedt elke professionele gebruiker een gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing.


Impact sockets

De krachtdoppen bieden een passende oplossing voor het los en vastdraaien van moeren met RODAC's pneumatische luchtgereedschappen. Ze zijn ondermeer toepasbaar op slagmoersleutels en ratelsleutels. De krachtdoppen hebben levenslange garantie bij materiaalfouten of vroegtijdige slijtage. Ook biedt RODAC een assortiment doppen voor speciale toepassingen zoals inbus- en torxdoppen, torsiestaven, dunwandige doppen en andere accessoires.


Other tools

RODAC's magnetische gereedschappen, balancers, luchtverzorgingunits, nippels, koppelingen en accessoires zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam. Perfect ter complementering van de werkplaatsinrichting of het gebruiksklaar maken van de machine. RODAC biedt een passende oplossing voor het gehele assortiment tools. Uiteraard met de kwaliteitsgarantie van RODAC.